Regulament

Despre joc

"Sibiu City Quest" îşi propune să promoveze obiective istorice, culturale şi arhitecturale din Sibiu. În primul rând - şi cel mai important - dorim să ajutăm jucătorii să descopere şi să interacţioneze cu locuri din oraș, să motivăm echipele, să-i punem în situația de a lucra împreună într-un mod atractiv. Pentru a participa la acest joc, fiecare echipă are nevoie de cel puțin un telefon mobil cu cameră capabil să citească coduri QR (soft scanare la jocpdi.ro/soft.php) și acces la internet. Participanții trebuie să se întreacă mergând pe jos la anumite obiective din oraș, timp în care vor rezolva diverse sarcini și vor trece peste diverse probe. Unele sarcini necesită diferite abilități care presupun un bun management al resurselor fizice, psihice și intelectuale ale echipei.

Desfăşurarea jocului

Fiecare echipă va primi datele de logare la jocpdi.ro și va urma un traseu diferit, alcătuit din 25 obiective. Traseul va fi dezvăluit treptat, obiectiv cu obiectiv. Odată ajunși la un obiectiv, va trebui să răspundeți la o întrebare sau să efectuați o sarcină. Atenție! Pentru fiecare întrebare la care ați răspuns greșit, sunteți penalizați cu 3 minute.

Jokerii sunt stickere cu coduri QR amplasate în zona veche a orașului care vă vor ajuta în rezolvarea ghicitorilor. Fiecare joker găsit vă aduce un bonus de 5 minute!

Ghicitorile sunt fotografii cu detalii ale unor obiective. Scopul este să identificați obiectivele și să faceți poze cu toată echipa. Fiți cât mai inventivi și haioși; pozele vor fi postate pe Facebook! Fiecare poză va aduce 5 minute bonus.

Regulile jocului

• Startul va fi considerat momentul primei logări la jocpdi.ro. Finalul cursei va fi considerat momentul introducerii ultimului răspuns, de la ultimul punct.
• Toți membrii echipei sunt obligați să parcurgă traseul împreună.
• Deplasarea pe tot parcursul traseelor se face pe jos, într-un pas alert. Este total interzis să alergați! Penalizarea pentru alergare este de 15 minute!
• Nu aveți voie să atingeți codurile QR, nu distrugeți elementele de joc.
• Participanţii trebuie sa aibă un comportament adecvat, civilizat.
• Participanţii pot cere indicaţii de la trecători, pot consulta materiale informative şi/sau hărţi
• Participanţii sunt de acord să fie fotografiaţi sau filmaţi în timpul jocului.

Clasamentul

Bonusuri (se scade la timpul realizat):
Joker – 5 minute
Ghicitoare – 5 minute
Penalități (se adună la timpul realizat):
Răspuns greșit întrebări – 3 minute
Deplasare prin alergare – 15 minute
Echipa cu membri lipsă – 5 minute/ membru
Căștigă echipa care realizează cel mai scurt timp.

Prețuri și modalități de plată

Prețurile pentru acest joc sunt afișate pe site înainte de momentul achiziției lor.
În cazul în care plata a fost efectuată, vor fi trimise prin SMS datele de logare.
Plata se poate face prin trimiterea unui SMS cu suprataxă.
Datele necesare efectuării plății prin SMS vor fi furnizate după completarea și salvarea datelor de joc (denumire echipe, configurarea jocului).
Utilizatorul nu va putea solicita rambursarea oricăror sume achitate prin SMS în cazul în care plata pentru acces nu a putut fi confirmată datorită unei culpe din partea utilizatorului în introducerea elementelor de identificare a plății și transmiterea SMS-ului de plată conform instrucțiunilor.
Dacă se plătește de pe o cartelă PrePay: plata se reține din creditul în EUR disponibil în contul cartelei.
Daca se plătește de pe un abonament telefonic: plata va fi afișată în RON pe următoarea factură de plată către operatorul de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, Telekom), la cursul de schimb specificat de acesta.

Distrați-vă, descoperiți orașul și, mai ales, bucurați-vă de clipe frumoase împreună cu ceilalți!